New Splendid Hotel & Spa - Adults Only (+16)

  • 4 stele
  • 1 zi
  • Mic dejun
  • Individual
  • Romania
  • Mamaia

Date plecare New Splendid Hotel & Spa - Adults Only (+16)

August 2016
24 August 2016

Sejururi Romania, Mamaia

New Splendid Hotel & Spa - Adults Only (+16)

Localizare:  la o distanta de 200 de m plaja si 30 de m de lac, avand o pozitia privilegiata datorita orientarii camerelor, fie cu vedere spre mare, la rasarit, fie cu vedere spre lacul Sutghiol, la apus.

Informatii hotel: Toate holurile sunt prevazute cu camere de luat vederi, supravegandu-se astfel spatiile de cazare, 24 de ore din 24. Parcarea hotelului, dotata cu sistem de bariere cu fotocelule, este supravegheata electronic din doua unghiuri opuse ce capteaza, permanent, orice miscare. Restaurant cu bar de zi;sala conferinte; Centru de relaxare cu: masaj, sauna si cosmetic; Pastrarea obiectelor de valoare; Sisteme de siguranta; Carti de credit acceptate: Visa Card, Master Card, American Expres; Spatiu depozitare bagaje; ascensor; facilitati persoane cu handicap.

Facilitati camere: TV, minibar, internet gratuit, telefon national si international, paturi cu saltele ortopedice, uscatoare de par si priza pentru aparat de ras in  baie, instalatie de climatizare vara - iarna, balcoane.

Servicii masa: micul dejun este in sistem bufet, restul meselor este in sistem carduri valorice. Masa se poate servi la restaurantul hotelului sau la restaurantul Casa Romaneasca situat pe faleza, in dreptul cazinoului.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:  nu se admit copii sub 16 ani.

Preturi